Be intelligent, Protect yourself!) eTwinning Projesi

Okulumuz 3/D Sınıfı Öğretmeni Hatice YAZIMCI ÇALIŞKAN , Şehit Erkut Tufan İlkokulu 4/A Sınıfı öğretmeni Emel YILMAZ  ile Avrupa ortaklı  Akıllı Ol,Kendini Koru  projesini kurdu. Projenin amacı çocukların kendilerini olumsuzluklardan koruyabilmeler, ve kendi önlemlerini alabilme konusunda bilinçlendirmek istiyoruz.

11.10.2021 354

Bu proje ile ''Çocuklarımızı kendilerini korumaları ,aklını kullanmaları; kendine güvenen, nerde, neyi, niçin yapması ya da yapmaması gerektiğini bilen çocuklar yetiştirmeyi planlıyoruz. Kendilerini olumsuzluklardan koruyabilme ve kendi önlemlerini alabilme konusunda bilinçlendirmek istiyoruz. Fiziksel olarak koruma, e güvenlik kuralları,sağlığını koruma ,kazalardan korunma gibi ortaklarla birlikte belirlenen konularda çalışmalar yapılacak.

Projede yer alan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.