Eco Kids eTwinning Projesi

Okulumuz 3/D Sınıfı Öğretmeni Hatice YAZIMCI ÇALIŞKAN , Şehit Emre Tunca İlkokulu Çubuk /Ankara 3/A Sınıfı öğretmeni Derya Ergin ile Avrupa ortaklı  Eco Kids projesini kurdu. Projenin amacı ekolojik çocuklar yetiştirmektir. Bu proje ile çocukların çevre bilinci kazanmasını istiyoruz.

11.10.2021 483

Projemizin amacı Ekolojik Çocuklar yetiştirmektir. Yani yaratıcılığı, çevre duyarlılığıyla akıllıca bir araya getirerek  çocukların çevre bilinci kazanmasını sağlamak istiyoruz. Çocukların doğayla olan bağlarını güçlendirmek , geri dönüşüme dikkat çekmek, doğada karşılaştığımız sorunlara çözümler üretmek burada steam yaklaşımını da kullanarak öğrencilerimize yeni beceriler kazandırmayı planlıyoruz.

Projede yer alan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

11-10-202111-10-2021