YOU HAVE A MESSAGE FROM THE WORLD  eTwinning Projesi

YOU HAVE A MESSAGE FROM THE WORLD eTwinning Projesi

Okulumuz 3/D Sınıfı Öğretmeni Hatice YAZIMCI ÇALIŞKAN , Şehit Öğretmen Hacı Ömer Serin İlkokulu Erdemli /MERSİN Sınıfı öğretmeni Hayriye GÜNDOĞDU  ile Avrupa ortaklı   YOU HAVE A MESSAGE FROM THE WORLD/ Dünya'dan Bir Mesajın Var eTwinning projesini kurdu.

11.10.2021 407

Doğal kaynakların insanlar tarafından bilinçsizce tüketilmesi sonucu bu kaynaklar hızla azalmaktadır. Doğal kaynakların hızla azalması ise iklim değişikliği, canlıların yaşam alanlarını kısıtlamakta, küresel ısınma vb. birçok çevresel felakete yol açmaktadır.Dünya'mızda hızlı ve büyük miktarlarda tüketilen doğal kaynaklar, son 40 yılda birkaç kat daha artarak tahribata uğramıştır. Su kirliliği,toprak kirliliği ve hava kirliliği artmakta. Bazı bitki ve hayvan türleri  yok olmakta.  Bu proje ile öğrencilerimiz doğal kaynakların önemini öğrenecek, nesli tükenmekte olan canlıları araştıracak ve insanlara mesajlar göndererek  kaynakların korunmasının önemini anlatacak.

Projede yer alan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

11-10-202111-10-2021