eTwinning Okul Etiketi

eTwinning Okul Etiketi

eTwinning Okul Etiketi nedir?                                                                                                                                             

  eTwinning Okulları, tüm okulların eTwinning'ten nasıl faydalanabilecekleri ile ilgili harika örneklerdir. eTwinning değerlerini ve pedagojisini tanıtmada aktif rol oynarlar, yerel toplulukları için birer referans noktasıdırlar ve diğer okullar için bir model teşkil ederler.       

Okulumuz öğretmenlerinden Hatice Yazımcı Çalışkan'ın aldığı 5 Avrupa ve  10 Ulusal Kalite Etiketleri sayesinde okulumuz eTwinning okulu başvurusu yapmaya  hak kazanmıştır.

Başvuru metni okulumuz İngilizce öğretmeni Demet GÖKKAYA tarafından dolduruldu. Okul adına başvuruyu Ümit Yaşar KOCAKAYA yapmıştır.  Yapılan değerlendirme sonucu okulumuz  eTwinninng Okulu olmuştur.

04.12.2020 792

    eTwinning, Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur.eTwinning, iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa'daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele (öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler v.b.) yönelik bir platform sunmaktadır.

    eTwinning Live aracılığıyla, öğretmenler farklı konularda ve farklı anahtar yetkinliklerde iki veya daha fazla öğretmen ve öğrencileriyle birlikte işbirliği yaparak aktiviteler gerçekleştirebilecekleri kendi projelerini oluşturabilirler.

   2018/2019 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda Hatice YAZIMCI ÇALIŞKAN,Gülgün BAYCAN ,Makbule Genç ve Cengiz ÇETİK  eTwinning projeleri yürütmüştür. Okulumuz öğretmeni Hatice YAZIMCI ÇALIŞKAN etiket başvurusu yapmış ve yürüttüğü projelerden 5 Avrupa ve 10 Ulusal Kalite Etiketi almıştır.

   30 Kasım 2020 Pazartesi günü Antalya ve İlçelerinde yapılan törene Ümit Yaşar KOCAKAYA ve okulumuz öğretmeni Hatice YAZIMCI ÇALIŞKAN katıldı. Törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz ÇOŞKUN tarafından eTwinning Okul Etiketi okul müdürü Ümit Yaşar KOCAKAYA'ya takdim edildi. 

Törende öğretmenimiz Hatice YAZIMCI ÇALIŞKAN'a Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketleri ödülleri  İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz ÇOŞKUN tarafından takdim edildi.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

04-12-202004-12-202004-12-202004-12-202004-12-202004-12-202004-12-2020