eTwinning Projeleri Ödül Töreni

eTwinning Projeleri Ödül Töreni

eTwinning, Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur.eTwinning, iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa'daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele (öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler v.b.) yönelik bir platform sunmaktadır.

30 Kasım Pazartesi günü Antalya ve İlçelerinde eTwinning Projeleri ödül töreni yapıldı. Okul Müdürü Ümit Yaşar KOCAKAYA ile birlikte Finike İlçe Müdürlüğünde yapılan törene katıldım.

2018/2019 yılında yürütmüş olduğum eTwinning projelerimin Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketleri ödüllerim,İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz ÇOŞKUN tarafından takdim edildi.

Törende ayıca eTwinning Okul Etiketimizi de aldık.

 

 

04.12.2020 279

Öncelikle proje kurucularımıza, proje ortaklarımıza,projelerde çalışan öğrencilerime, projeye destek veren velilerime, öğretmen arkadaşlarıma özellikle zümre arkadaşlarım Gülgün Baycan Sarıyer , TC Hülya Karaçam Altindarak , Makbule Genç ve Cengiz Bostanoğlu 'na, Cengiz Çetik öğretmenimize ve idarecilerimize teşekkür ediyorum. Projelerimin ödüllerini almak gurur vericiydi . Tören sonunda İlçe Milli Eğitim müdürümüz tarafından sürpriz hediyelerimiz verildi. Bu güzel düşünceleri için kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Gece gündüz çalıştık. Uykusuz kaldık. Yorulduk. Proje ödüllerimi aldım. Dünyanın Güzellikleri Benim Memleketimde/Ulusal STEM Kulübünden STEM Festivaline/ Ulusal ve Avrupa Renklerin Büyülü Dünyası/ Ulusal ve Avrupa Tarihim Kültürüm Mirasım /Ulusal ve Avrupa On Parmağımda Yedi Sanat/Ulusal ve Avrupa Sınıfımı Seviyorum/Ulusal ve Avrupa Kaplumbağa Adımları/Ulusal 81 Dilde Türkülemece/Ulusal 81 İl İle Farkındalık Yaratan Etkinlikler/Ulusal Sağlıklı Besinler, Sağlıklı Nesiller (İlk kuruculuk deneyimim) /Ulusal Ulusal Destek servisi eTwinning Antalya eTwinning Türkiye @Antalyamem @Finikemem Emin Akın İlkokulu FİNİKE #eTwinningkaliteetiketi Zuhal Tansoylu özbay   04-12-202004-12-202004-12-202004-12-2020