ANTALYA / FİNİKE - Emin Akın İlkokulu

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN SALİH KAYGUSUZ İLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ MEHTAP GÖKDEMİR OKULUMA ZİYARETTE BULUNDULAR.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehtap Gökdemir birlikte okulumuzu ziyaret ettiler.

Finike Emin Akın İlkokulu öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, eğitim üzerine sohbet etti.
Öğretmenlere yeni müfredat ile ilgili kısa  açıklamalarda bulundu. Öğretmenlerin sorularını yanıtladı.  Okul hakkında Okul Müdürü Mehmet Şimşek'ten bilgi aldı.

Öğretmenlere başarılar dileyerek okuldan ayrıldı.

Öğretmenlere başarılar dileyerek okuldan ayrıldı.

Yayın: 16.10.2024 - Güncelleme: 16.10.2024 10:25 - Görüntülenme: 7